Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

ΛΙΧΑΔΑ "Απαιτούνται άμεσες και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την υδροδότηση!! Σοβαροί οι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία" (ακούστε)


"Ο κόμπος έχει φτάσει στο ..χτένι" για τους κατοίκους της Δ.Ε. Λιχάδας με την υπόθεση της ακαταληλότητας του πόσιμου νερού!!

Μετά και τις τελευταίες μετρήσεις και τις οδηγίες της Δνσης Υγείας πρός τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού "να κλείση η πηγή υδροδότησης" η κατάσταση πλέον δεν πάει παραπέρα αν δεν γίνουν άμεσες ενέργειες!!

Δείτε εδώ το έγγραφο της Δνσης Υγείας...

Γιά την κατάσταση και τα νέα δεδομένα μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο και στο ΡΑΔΙΟ1 ο κοινοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδαμάκης....
Ο Κ. Μπαντάσης, πρώην Γενικός ΔντήςΔημόσιας Υγείας σχολιάζοντας τα νέα δεδομένα επεσήμανε τους κινδύνους για την δημόσια υγεία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου