ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΛΙΧΑΔΑ "Απαιτούνται άμεσες και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την υδροδότηση!! Σοβαροί οι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία" (ακούστε)


"Ο κόμπος έχει φτάσει στο ..χτένι" για τους κατοίκους της Δ.Ε. Λιχάδας με την υπόθεση της ακαταληλότητας του πόσιμου νερού!!

Μετά και τις τελευταίες μετρήσεις και τις οδηγίες της Δνσης Υγείας πρός τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού "να κλείση η πηγή υδροδότησης" η κατάσταση πλέον δεν πάει παραπέρα αν δεν γίνουν άμεσες ενέργειες!!

Δείτε εδώ το έγγραφο της Δνσης Υγείας...

Γιά την κατάσταση και τα νέα δεδομένα μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο και στο ΡΑΔΙΟ1 ο κοινοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδαμάκης....
Ο Κ. Μπαντάσης, πρώην Γενικός ΔντήςΔημόσιας Υγείας σχολιάζοντας τα νέα δεδομένα επεσήμανε τους κινδύνους για την δημόσια υγεία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου