ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα οι εμβολιασμοί στους οίκους ευγηρίας της Χαλκίδας και υπόλοιπης Εύβοιας (ακούστε)


Όπως δήλωσε ο επόπτης της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ Χαλκίδας, γιατρός Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τη Ναντίν Γρηγορίου, σύμφωνα και με τον εθνικό σχεδιασμό, οι εμβολιασμοί μπαίνουν σε προτεραιότητα πλέον και στόχος είναι να πραγματοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό.


Πέμπτη και Παρασκευή θα γίνει εκπαίδευση του προσωπικού της ΚΟΜΥ και την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν απο τους οίκους ευγηρίας, ενώ θα ακολουθήσουν κλειστές ειδικές δομές, όπως οικοτροφεία, ξενώνες και η μονάδα χρόνιων πασχόντων στο Βαθύ Αυλίδας.

Όμως, παραμένει το αίτημα της ΚΟΜΥ για ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που προκύπτουν, εφόσον ξεκινά και το πρόγραμμα των εμβολιασμών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου