ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Το γαρ ψεύδεσθαι δουλοπρεπές και επικίνδυνον εστί !! Διασύρει πλέον ο Σπανός και τον θεσμό του Περιφερειάρχη!! (δείτε πως)


Με συνεχή ...ψέμματα προσπαθούν Σπανός και Κελαιδίτης να ..."εξαπατήσουν" πολίτες και ...πολιτικούς!!

Πλέον θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ' οψιν από κάθε αρμόδιο πολιτικό και κοινωνικό όργανο και τους εκπροσώπους αυτών οτι "κάτι πρέπει να γίνει για να επανέλθει η σοβαρότητα, και να μήν αυτοδιασύρουν τους θεσμούς πλέον του  Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας"!!


Νέο κρούσμα και μετά την αποκάλυψη μας για την ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ (βλέπε στο δημοσίευμα εδώ... https://www.eviatoday.news/2021/01/blog-post_38.html ), σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΥΒΟΙΚΗ ΓΝΩΜΗ "Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ερωτηθείς σχετικά ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ....Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ  ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020"!! 

Δείτε το δημοσίευμα και το .."ψευδές ΕΝ ΓΝΩΣΗ του" σχόλιο του Σπανού!!


ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;

Η αλήθεια έχει ως εξής και είναι εις γνώση του "ψευδόμενου Σπανού", ο οποίος γνωρίζει ολο το περιεχόμενο του σχετικού φακέλου, αρα γνωρίζει οτι "ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ"!!

Στην αίτηση του Γ. Μάρκου (που δημοσιεύουμε παρακάτω) προς το δικαστήριο "περί μη συμμόρφωσης" στις 6/10/20 αναφέρονται ολες οι πράξεις του Περιφερειάρχη, συνεπώς και αυτή την οποία επικαλείται, και εχουν κριθεί στο σύνολο τους!!

Και ενώ ο Σπανός το γνωρίζει αυτό, προφανώς λόγω "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ" (η διάγνωση είναι δουλειά ειδικής επιστήμης της Ιατρικής) ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ που του εχει εμπιστευτεί η κοινωνία για να την υπηρετεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!!

Αυτά θα πρέπει να ληφθούν ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ πλέον...

Δειτε το ντοκουμέντο που διαψεύδει τον Φ. Σπανό!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου