Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Νέο "Τετραπλό Χαστούκι" στον Περιφερειάρχη Φ. Σπανό, για τις "παράνομες μετακινήσεις" υπαλλήλων!! (Δείτε)


Μετά τα ..."πρόστιμα", έρχονται και τα Διοικητικά-Ποινικά!!

Διπλός.."καπατσές*" για τον Φάνη Σπανό μετά την "Απόφαση περί μη συμμόρφωσης" από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά αλλά και από την Αποκεντρωμένη "για την μετακίνηση του Κ. Καπενή"!!

Στήν πρώτη περίπτωση που αφορά τις "παράνομες καθαιρέσεις - διώξεις των Μάρκου-Λολακά και Ιωαννίδου" και ενώ το Δικαστήριο τις είχε βγάλει παράνομες και με  απόφαση του "εντέλει τον Περιφερειάρχη να αποκαταστήσει την νομιμότητα" ο Σπανός με διάφορες-παράνομες αποφάσεις ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, συνεπικουρούμενου και του ΝΤΙΤΟΡΑ της Αποκεντρωμένης!!

Ομως με νέα απόφαση του "ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ" το ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ...ΠΟΙΝΗ και ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ την οποία ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΝΤΙΤΟΡΑ (για τα περαιτέρω, δηλ πειθαρχικό και παραπομπή στον Εισαγγελέα).

Τωρα πλέον το θέμα παίρνει και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και η Αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν μπορεί να το ...παραβλέπει ως ενα απλό θέμα, και να το αναδείξει στο βαθμό που αρμόζει, επειτα και από τις επανηλειμμένες "καταδικαστικές αποφάσεις, αφού "τα πρόστιμα που επέβαλε το εφετειο (3.000ευρώ καθ' έκαστον) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ και οχι να τα πληρώσει ο Προυπολογισμός της Περιφέρειας

*(Η Απόφασεις του εφετείου αφορούν και τους τρείς υπαλλήλους!!)

Δείτε....






Καί νέα παράνομη Απόφαση ...Δίωξης!!!

Επίσης με μιά νέα ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ο Σπανός μετακίνησε τον Κ. Καπενή (για εκδικητικούς λόγους) από την Δνση Ανάπτυξης στην Δνση Υγείας, αφού πρώτα είχε προσπαθήσει με .."αγγελιοφόρο" τον Γ. Κελαιδίτη να τον στείλει στο Αλιβέρι!!

Ο υπάλληλος ασκησε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη και ο Ντίτορας "δεν είχε τρόπο να εξυπηρετήσει τον φίλο του Περιφερειάρχη" δεδομένου οτι Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΊΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και για την συγκεκριμένη θέση που μετακινήθηκε ο Καπενής ρητώς αναφέρεται η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ του υπαλλήλου!! 

Ετσι απερίφθη και αυτή η Απόφαση του Σπανού, και τώρα πλέον αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις!

(Να σημειώσουμε οτι "σύμφωνα με πληροφορίες ο Καπενής έχει υποβάλλει ΜΥΝΗΣΗ στον Εισαγγελέα κατά του Περιφερειάρχη" )

Δείτε....



Η συνέχεια επί της ...αιθούσης του Πειθαρχικού και του Δικαστηρίου!!!

*ο διπλός ..καπατσές



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου