Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΡΟ ΛΙΧΑΔΑΣ "...Συνελήφθη ψευδόμενος ο Κελαιδίτης, ενώ γνώριζε τις αποφάσεις του Λαγού"!! Ποιά ειναι τα ψέμματα... (δείτε)


Ενα εγγραφο της Δνση Υγείας ..."καίει" τον Αντιπεριφερειάρχη και τα όσα ισχυρίστηκε στην Οικονομική Επιτροπή!! (*)

Κατ αρχή από την ημερομηνία του εγγράφου (4/1/21) φαίνεται οτι "ο Κελαιδίτης γνώριζε τις απόψεις της υπηρεσίας για την ακαταλληλότητα του νερού και την εντολή για σφράγισμα της συγκεκριμένης γεώτρησης, η οποία σημειωτέον ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΥΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ"!!

Ομως οπως φαίνεται από το απόσπασμα του πρακτικού της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και οσα δήλωσε ο Δ. Αναγνωστάκης, ο Κελαιδίτης δήλωσε, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, οτι "ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ" η οποία όμως είναι η κύρια πηγή υδροδότησης οπως προαναφέραμε!!

Ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης ..."αποκρύπτει την επιστολή με τα αιτήματα των κοινοτικών συμβούλων τα οποία εχει εν γνώσει του από την 1/12/20 όπως και ο Φ.Σπανός"!!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα με την επιστολή αιτημάτων...   https://www.eviatoday.news/2021/01/blog-post_16.html

Ακόμη και στο θέμα του χλωρίου στο νερό λέει ψέμματα ο Αντιπεριφερειάρχης αφού "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 0.5ppm ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 0,2"!!

Αντι πλέον η Περιφέρεια να αντιμετωπίσει ριζικά και με μέτρα την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ του κάνει ..."πλάτες" αφήνοντας στο έλεος των κινδύνων που υπάρχουν τους κατοίκους της κοινότητας χρόνια τώρα!! 

Μάλιστα σε ενα σημείο αναφέρει οτι "είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε οταν μας ζητηθεί" αποκρύπτοντας οτι έχει στα χέρια του το σχετικό αίτημα-επιστολή, και αυτός και ο Σπανός!!

Οι κοινοτικοί σύμβουλοι δημοσίευσαν το σχετικό βίντεο για ενημέρωση....

https://www.facebook.com/iadamakis/videos/4220484221301034

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα των πρακτικών της Οικονομικής Επιτροπής και τους διαλόγους, καθώς και στην συνέχεια το Εγγραφο-Καταπέλτης της Δνσης Υγείας που ..."διαψεύδει" τα όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης!!

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα των πρακτικών της Οικονομικής Επιτροπής και εκτός των άλλων και το ...ύφος της απάντησηςτου Αντιπεριφερειάρχη....


ΔΕΙΤΕ τι αναφέρεται στο έγγραφο της Δνσης Υγείας, μετά τις τελευταίες μετρήσεις και διαψεύδει τα όσα είπε ο Κελαιδίτης απαντώντας στο ερώτημα του Αναγνωστάκη.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ την ημερομηνία του εγγράφου που είναι η ίδια με την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και αποδυκνείει οτι Ο ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ...ΨΕΜΜΑΤΑ!!








*Περισότερα αποκαλυπτικά την Δευτέρα 11/1/21 στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου στο ΡΑΔΙΟ1 8-10πμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου