Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Τ. ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ "Στον ..αέρα εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων στη Χαλκίδα λόγω ΚΕΔ!! (ακούστε)


Η Κτηματικη Υπηρεσία του Δημοσίου και ο ΟΛΝΕ, πρέπει να χαρακτηριστούν από το Δήμο Χαλκιδέων ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (servici non gratti). Η πρώτη, ισχυρίζεται ότι η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗ... δεν υπάρχει αλλά είναι τμήμα της Παραλίας και Χερσαία Ζώνη Λιμένα!!.


Αυτό αποκάλυψε στην σημερινή εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου ο μηχανικός και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", αποκαλύπτοντας οτι:
 
"Η ΚΥΔ ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει, αφού επίσης θεωρεί ζώνη παραλίας όλες τις περιοχές από το Δέλτα, την Καναπίτσα, το Κουρέντι, το Φάρο, τον Παιδικό σταθμό, μέχρι και τα Γήπεδα τένις!! Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν, επίσης δρόμοι στις περιοχές αυτές, με τον κύριο οδικό άξονα, την οδό Εθνικής Συμφιλίωσης να είναι ανύπαρκτος."!

"Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Πολυκατοικίες που έχουν κτιστεί με πρόσωπο στο δρόμο αυτό να είναι παράνομες και οι ιδιοκτήτες να μην μπορούν να προχωρήσουν σε μεταβιβάσεις των διαμερισμάτων που τους ανήκουν εδώ και 25 χρόνια, γιατί με απόφασή της η ΚΥΔ, απαγορεύει στο Κτηματολογικό Γραφείο Χαλκίδας να μεταγράφει τα σχετικά συμβόλαια. ενώ ο ΟΛΝΕ λειτουργεί το λιμάνι μέσω... ανύπαρκτου δρόμου" υποστηρίζει!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου