ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Εβαλε την "..ουρά κάτω από τα σκέλια" και ."...κάτω τα αυτιά" αυτή την φορά ο Σπανός!! (δείτε)


Δεν έχουν τελειωμό οι ακυρωτικές αποφάσεις για τις ενέργειες του Περιφερειάρχη. Ο απόλυτος διασυρμός του ..θεσμού!!


Αυτή την φορά ο Επόπτης ΟΤΑ ακύρωσε την ..."υπαλληλική δίωξη" κατά του Κ. Καπενή με απόφαση του, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ τον Περιφερειάρχη να ..συμμορφωθεί!!

Φαίνεται οτι "ο Περιφερειάρχης δεν εχει πλέον άλλο διέξοδο καθώς ο ..κύκλος ολοένα σφίγγει περισότερο, αφού εκτός του ότι εκτίθεται πολιτικά για τις πράξεις του αυτές,  ..έρχονται διοικητικά και ποινικά μέτρα τόσο για τον ίδιο, οσο και για τον Κελαιδίτη, αν δεν συμορφωθούν και στις υποθέσεις Μάρκου-Λολακά και Ιωαννίδου"!

Δείτε τι είχαμε αποκαλύψει πρίν λίγες μέρες....

https://www.eviatoday.news/2021/01/blog-post_38.html#more


Τα έγγραφα που δημοσιεύουμε είναι αποκαλυπτικά!! Δείτε....Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΟΤΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΠΕΝΗ
στην οποία ..συμμορφώθηκε ο Φάνης Σπανός!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου