Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Ο Σπανός όρισε παράνομα .."αναπληρωτές" Γεν. Διευθυντές!! (δείτε)


Δεν έχουν τελειωμό οι ..."παρανομίες" από τον Περιφερειάρχη Φ. Σπανό!!


Ξαφνικά από την μία παρανομία στην άλλη προχωρά ο "αλαζών ηγέτης της Περιφέρειας" αδιαφορώντας για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία και τους διοικητικούς κανόνες!!

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Γ. Παλαμιώτη για το θέμα: "Πρέπει να τη βασάνισαν πολύ τη λίστα με τους Γενικούς Διευθυντές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Χαίρεσαι να τρως πρόστιμα αφού ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πληρώσεις.
Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.
Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά το πας στα σίγουρα. Βλέπεις ότι αυτός που υπογράφει την επιβολή του, αυτός που το βεβαιώνει η αυτός που υπογράφει την οποιαδήποτε απόφαση αν είναι νόμιμα τοποθετημένος ή όχι.
Αν η τοποθέτηση του είναι στον αέρα, η πράξη είναι ακυρωτέα και βούτυρο στο ψωμί των δικηγόρων για προσφυγή και ακύρωση.
Επομένως κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Θα φοβάται μόνο εκείνος που νομίζει ότι έχει στα χέρια του μία νόμιμη πράξη αλλά στο τέλος θα αποδεικνύεται ότι είχε ένα χαρτί με μαύρα γράμματα.
Όλα θα γίνονται φύλλο και φτερό αλλά μετά από 2-3 χρόνια ποιος θυμάται τι είχε γίνει...
Κάτι ήταν.... Κάτι το έφαγε
Μία απορία μόνο έχω το σχεδίασαν η τους προέκυψε χωρίς να ξέρουν;
"

Να επισημάνουμε οτι ακόμη και με το προηγούμενο καθεστώς ηταν σε κατάσταση .."παρανομίας" αφου "3 γεν. διεθυντές ειχαν 6 γενικές διευθύνσεις"!!

Πλέον και στον Διοικητικό τομέα το πρόβλημα εχει πάρει τεράστιες και επικύνδινες διαστάσεις και πρέπει να προβληματίσει κάθε αρμόδιο οργανο ..ελέγχου!!

Ειναι πλέον η σίγουρο οτι "αν κάποιος προσβάλλει αυτές τις αποφάσεις, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ"!


ΔΕΙΤΕ τι λέει το Υπ. Εσωτερικών για τους ορισμούς αναπληρωτών Διευθυντών, εγγραφο που αποδεικνύει τις "παράνομες" πράξεις του Περιφερειάρχη!!

 


ΔΕΙΤΕ τις "παράνομες" αποφάσεις" του Σπανού


Στην πιό πάνω απόφαση δ "έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ξεδιαντροπιάς" αφού στην παράγραφο 9. περιγράφουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έχουν πράξει εις βάρος της υπαλλήλου την οποίαν "έχουν υποβαθμίσει, διασύρει, διώξει και εξευτελίσει" γιατί δεν τους έκανε τα ...κέφια!!!

Τώρα πλέον η Πέννυ Ιωαννίδου έχει .."εύφημο μνεία" με την υπογραφή του ..."διώκτη" της!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου