Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Ο Σπανός όρισε παράνομα .."αναπληρωτές" Γεν. Διευθυντές!! (δείτε)


Δεν έχουν τελειωμό οι ..."παρανομίες" από τον Περιφερειάρχη Φ. Σπανό!!


Ξαφνικά από την μία παρανομία στην άλλη προχωρά ο "αλαζών ηγέτης της Περιφέρειας" αδιαφορώντας για τους νόμους που διέπουν την λειτουργία και τους διοικητικούς κανόνες!!

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Γ. Παλαμιώτη για το θέμα: "Πρέπει να τη βασάνισαν πολύ τη λίστα με τους Γενικούς Διευθυντές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Χαίρεσαι να τρως πρόστιμα αφού ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πληρώσεις.
Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.
Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά το πας στα σίγουρα. Βλέπεις ότι αυτός που υπογράφει την επιβολή του, αυτός που το βεβαιώνει η αυτός που υπογράφει την οποιαδήποτε απόφαση αν είναι νόμιμα τοποθετημένος ή όχι.
Αν η τοποθέτηση του είναι στον αέρα, η πράξη είναι ακυρωτέα και βούτυρο στο ψωμί των δικηγόρων για προσφυγή και ακύρωση.
Επομένως κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Θα φοβάται μόνο εκείνος που νομίζει ότι έχει στα χέρια του μία νόμιμη πράξη αλλά στο τέλος θα αποδεικνύεται ότι είχε ένα χαρτί με μαύρα γράμματα.
Όλα θα γίνονται φύλλο και φτερό αλλά μετά από 2-3 χρόνια ποιος θυμάται τι είχε γίνει...
Κάτι ήταν.... Κάτι το έφαγε
Μία απορία μόνο έχω το σχεδίασαν η τους προέκυψε χωρίς να ξέρουν;
"

Να επισημάνουμε οτι ακόμη και με το προηγούμενο καθεστώς ηταν σε κατάσταση .."παρανομίας" αφου "3 γεν. διεθυντές ειχαν 6 γενικές διευθύνσεις"!!

Πλέον και στον Διοικητικό τομέα το πρόβλημα εχει πάρει τεράστιες και επικύνδινες διαστάσεις και πρέπει να προβληματίσει κάθε αρμόδιο οργανο ..ελέγχου!!

Ειναι πλέον η σίγουρο οτι "αν κάποιος προσβάλλει αυτές τις αποφάσεις, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ"!


ΔΕΙΤΕ τι λέει το Υπ. Εσωτερικών για τους ορισμούς αναπληρωτών Διευθυντών, εγγραφο που αποδεικνύει τις "παράνομες" πράξεις του Περιφερειάρχη!!

 


ΔΕΙΤΕ τις "παράνομες" αποφάσεις" του Σπανού


Στην πιό πάνω απόφαση δ "έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ξεδιαντροπιάς" αφού στην παράγραφο 9. περιγράφουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έχουν πράξει εις βάρος της υπαλλήλου την οποίαν "έχουν υποβαθμίσει, διασύρει, διώξει και εξευτελίσει" γιατί δεν τους έκανε τα ...κέφια!!!

Τώρα πλέον η Πέννυ Ιωαννίδου έχει .."εύφημο μνεία" με την υπογραφή του ..."διώκτη" της!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου