Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΒΙΑΣΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ (σχόλιο "Α")

Ψυχραιμία. Δεν είναι υπερβολή μόνο, είναι και ανόητο να βλέπεις επώνυμους να καταδικάζουν στα τυφλά τον ένοχο μιας ιστορίας βιασμού από το παρελθόν.

Πριν από δυο δεκαετίες και περισσότερο. Αναφέρομαι στην καταγγελία της 43χρονης Σοφίας Μπεκατώρου, μιας προσωπικότητας του εθνικού αθλητισμού με μετάλλια ολυμπιακών αγώνων. Σήμερα παντρεμένης μητέρας δυο παιδιών.

Βεβαίως εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ιστιοπλόος, και αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων, κατηγορεί τον βιαστή της τόσο, μα τόσο καθυστερημένα. Θα περίμενε κανείς να τον ''δώσει'' αμέσως, να τον διασύρει επιτόπου, για να μάθει το κάθε αρσενικό κάθαρμα ότι δεν μπορεί να απλώνει χέρι ατιμώρητα. Και έτσι να προστατεύσει η Μπεκατώρου τα κορίτσια της ιστιοπλοίας από παρόμοιες κολάσιμες συμπεριφορές παραγόντων του αθλήματος.

Δεν το συζητάμε ότι είναι έγκλημα ο βιασμός. Και, κυρίως, ανανδρία. Για φτύσιμο και για ξύλο είναι ο βιαστής γυναίκας. Όσον αφορά τον συγκεκριμένο τον οποίον υπονοεί η Μπεκατώρου, πρόκειται για έναν σαλιάρη με εύκολα γλυκόλογα, αλλά μια μπουχέσα με υπερδιπλάσια ηλικία, όταν συνέβη στο εξωτερικό ο βιασμός με ή χωρίς αστερίσκους. Η 21χρονη Μπεκατώρου, γυμνασμένη επαρκέστατα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σκληροτράχηλου αθλήματος, με μια κλωτσιά στον μπουρδολόγο της κακιά ώρας, θα τον πέταγε από το παράθυρο του ξενοδοχείου.

Στο χορό αυτών που ζήτησαν την εύκολη δημοσιότητα καταγγέλλοντας το βιασμό και ο υφυπουργός αθλητισμού Αυγενάκης. Ο με κυβερνητικό μητρώο κατάμαυρο ως βιαστής στις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών.

Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου