ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΨΑΧΝΑ "Ομοβροντία καταγγελιών από την Αντιπολίτευση κατά Ψαθά"! Στο τέλος τον .."εσωσε" ο Ραπτάκης (ακούστε)


Παραμονή Πρωτοχρονιάς η θερμοκρασία ανέβηκε στο κόκκινο, και η κριτική ήταν εφ' ολης της ύλης!!

Προυπολογισμός, έργα, αναθέσεις, χρέη του Δήμου προς τρίτους, αδιαφανείς διαδικασίες στις προμήθειες και στα έργα και άλλα πολλά είχε το "πρωτοχρονιάτικο μενού".

Στριμωγμένος ο Ψαθάς προσπάθησε να ...απαντήσει στις καταγγελίες, ομως η καταιγιστική κριτική της Αντιπολίτευσης δεν του έδωσε περιθώρια και αφού δεν απέδωσε η προσφιλής του τακτική "αλλα λόγια να'γαπιώμαστε", κατέφυγε στην προστασία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Ραπτάκη ο οποίος ξέχασε οτι είναι Πρόεδρος και λειτούργησε ως "εγκάθετος" του Ψαθά μετατρέποντας το δημοτικό συμβούλιο σε ..."χαύρα"!!

Πάρτε μία ..γεύση και βγάλτε συμπέρασμα!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου