ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "Τα ..δίνουν σε Δικαστικούς και Βουλευτές, και πετσοκόβουν τους φτωχούς συνταξιούχους"!! (ακούστε)


Αναδρομικά 35.000 € και με τόκο 6% για την τριετία 2016-2018 επιδίκασε σε συνταξιούχο δικαστικό το Ελεγκτικό Συνέδριο!!


Το Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο με την υπ’αριθ. 1569/2020 απόφασή του (τμήμα Β) έκρινε διαφορετικά από το Συμβούλιο Επικρατείας που έχει επιδικάσει αναδρομικά ΜΟΝΟ έντεκα (11) μηνών στους συνταξιούχους (απόφαση 1439/2020, Ολομέλεια). Αντισυνταγματικές οι περικοπές του νόμου Βρούτση (ν. 4093/2012) μέχρι και σήμερα, επιμένει το Ελεγκτικό Συνέδριο!

Κανονικά θα διεξαχθεί η δίκη των χαμηλοσυνταξιούχων για τα Δώρα του 11μήνου, την Παρασκευή 15/1/2021!

Σε χθεσινή συνάντηση των νομικών εκπροσώπων των συνταξιούχων με την Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας κυρία Μαίρη Σαρπ, υπεβλήθη το αίτημα να διεξαχθεί κανονικά η σημαντική για τους συνταξιούχους δίκη, με συμμετοχή των διαδίκων και ανάπτυξη των εκατέρωθεν επιχειρημάτων.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ προσδοκά τη δικαίωση των χαμηλοσυνταξιούχων μας, που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί!!


Ακούστε τι δήλωσε στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου