ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ: "Στάχτη στα μάτια η προσφυγή του Ψαθά για τις ανεμογεννήτριες!!" (ακούστε & δείτε)


Την τελευταία ημέρα ο Δήμος κατέθεσε "αίτηση αναθεώρησης" κατά της απόφασης της ΡΑΕ να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες σε περιοχές του Δήμου!


"Η αδιαφορία του ολο αυτό το διάστημα καθώς και η μη λειτουργία της επιτροπής δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις του Δημάρχου" είπε με νόημα η επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Τζοβάνα Γκόγκου.

Να σημειωθεί οτι είχε προηγηθεί επιστολή του ΕΟΣ την οποια συνυπογράφουν σύλλογοι και πρόσωπα ασκώντας πίεση στον Δήμαρχο και τελικά να τον αναγκάσουν εστω και την τελευταία στιγμή ¨να κάνει ...κάτι"!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά ειπε στο Μάνο Παπαμακάριο, στο ΡΑΔΙΟ1 98.1


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ".... 

https://ddm.gov.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%A5%CE%93%CE%97-%CE%A1%CE%91%CE%95.pdf


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και τις υπογραφές που το συνοδεύουν....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου