ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Γ. ΜΑΡΚΟΥ "Να μην ελπίζει σε τίποτα πλέον ο Σπανός! Δεν θα τον σώσουν τα ...ψέμματα"! (ακούστε)


Την πρόθεση του να "το πάει μέχρι το τέρμα" αποκάλυψε με μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γ. Μάρκου!


Ο "νόμιμος Δντής Τεχνικών Υπηρεσιών" (σύμφωνα με ολες τις δικαστικές και διοικητικές αποφάσεις πλέον) μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο "έδωσε την δικιά του ερμηνεία για την αρνηση του Σπανού να εφαρμόσει την νομιμότητα και να τον επαναφέρει στην θέση του (Δντής ΔΤΥ)".

"Από εκεί περνάει όλο το δημόσιο χρήμα" λέει με νόημα ο Μάρκου "αφού δεν υπάρχουν καθόλου ιδιωτικά εργα λόγω της κρίσης" αφήνοντας να ενοηθεί οτι "για να επιτευχθούν οι στόχοι χρειάζονται...".

Ακόμη ο Μάρκου δηλώνει την απόφαση του να το πάει μέχρι τέρμα και να εφαρμοστεί η νομιμότητα, και προαναγγέλει την πειθαρχική Δίωξη Σπανού και Κελαιδίτη για "βαρειά πειθαρχικά αδικήματα" ενώ υπάρχει και Ποινικό μέρος που ακολουθεί.

Ακούστε την συνέντευξη χωρίς ..περικοπές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου