ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΑΙΚΤΟΣ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΣΤΙΣ… ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Αστρολόγος. Προφήτης. Μελλοντολόγος. Αποκρυφιστής. Κι οχι μόνο ο Γάλλος φαρμακοποιός Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, ή αλλοιώς Νοστράδαμος, όπως τον λέμε στην Ελλάδα. 

Και τι δεν έχει προβλέψει! Και τι δεν πιστώνουν σ’ αυτόν, γεγονότα ιστορικά και σπουδαία, τα οποία δήθεν είχε ''δει'' αυτός στον καιρό του (1503-1566).

Εγώ ξέρω και το υπογράφω πως αν ζούσε σήμερα ο Νοστράδαμος θα πάθαινε το θάνατο της αλεπούς στην… τσέπη, αν έπαιζε στοίχημα ποδοσφαιρικό.

Διάβασα ότι ο γνωστός σπουδαγμένος και αξιόπιστος Έλληνας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης είχε προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού από το 1998. Το είπε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στην εκπομπή του Αρναούτογλου. Καμιά αντίρρηση. Μόνο που ο συμπαθής Λεφάκης ήρθε δεύτερος.

Ο Νοστράδαμος πριν 500 χρόνια το είχε γράψει. Τι ακριβώς είχε γράψει; Εδώ τα χαλάμε! Τίποτα το ξεκάθαρο και συγκεκριμένο δεν είχε γράψει ο Νοστράδαμος. Άλλοι έδιναν τούτη και την άλλη… ερμηνεία στα κείμενα του Γάλλου μάντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου