Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλο πρόστιμο στην Περιφέρεια με διοικητικές και ποινικές .."ουρές", αποτέλεσμα των αποκαλύψεων μας!! (δείτε την απόφαση)


Οι αποκαλύψεις μας για παράνομες αμμοληψίες, ..οδήγησαν σε επιβολή προστίμου 86.669,01ευρώ κατά της Περιφέρειας από την Κτηματική Υπηρεσία.


Η υπόθεση αφορά την "εκτεταμένη αμμοληψία στο έργο του Σαρανταποτάμου με την ..κάλυψη της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ευβοίας, που παρά τις αποκαλύψεις δεν προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες κατα νόμο" αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γ. Κελαιδίτη που "παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις μας δεν έπραξε τα ..δέοντα, καλύπτοντας τόσο την επιβλέπουσα αρχη του έργου, όσο και τον εργολάβο του έργου"!!

Αν και έχουμε κοινοποιήσει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για "ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ"! (πάνω από 30.000 ευρώ πάει κακούργημα)

Αναλόγως θα πρέπει η υπόθεση να απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο στο πλαίσιο του "ελέγχου των πράξεων της Διοίκησης, δηλαδή των Τεχνικών Υπηρεσιών (Κηλίφης-Χατζηπάκου) δεδομένου θα επρεπε "να διαφυλάττουν, λόγω αρμοδιότητας εκ του νόμου, την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου (ρέμματα-ποτάμια κλπ) και όπως αναφέρεται στην πιό κάτω απόφαση.


ΔΕΙΤΕ το ιστορικό της υπόθεσης, και τα ρεπορτάζ μας που προκάλεσαν αυτό το αποτέλεσμα

https://www.eviatoday.news/2020/08/blog-post_6.html


ΔΕΙΤΕ την απόφαση του προστίμου πρός την Περιφέρεια....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου