ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Εύβοιας Βοιωτίας πρόσφερε τρόφιμα στις δομές των Ι.Μ. Χαλκίδας, Θηβών και Λεβαδείας


Το 9ο Π.Τ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν με την προσφορά τους
Η Τοπική Διοίκηση του 9ου Π.Τ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα, στερούμενοι βασικών αγαθών, για τις Άγιες Ημέρες συγκέντρωσε και παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.
Επίσης η Τ.Δ. του 9ου Π.Τ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν με την προσφορά τους καθώς και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ¨ Φ Ι Λ Ο Ν Ι Κ Ο Σ ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου