Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ-Δ.Τ. ΕΡΓΩΝ "Μετά το κράξιμο για τα πεύκα στη Λιχάδα, κινητοποιήθηκαν αυθημερόν, όμως 110 τ'αλεπόπουλα δεν γίνεται!!" (δείτε τις μαιμουδιές)


Μετά τις καταγγελίες στο ΡΑΔΙΟ1, η Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών ..ξύπνησε και ..ενεργοποιήθηκε "αυθημερόν" για την κοπή των 8 επικίνδυνων πεύκων στην Λιχάδα!!!

Την περ. Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, ο κοινοτικός σύμβουλος Λιχάδας με αφορμή την κακοκαιρία ΜΗΔΕΙΑ είχε κάνει την πιό κάτω καταγγελία παρουσιάζοντας και έγγραφο που είχε αποσταλεί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και στις Τεχνικές υπηρεσίες!

Δείτε την καταγγελία και τις αποκαλύψεις εδώ....

https://www.eviatoday.news/2021/02/blog-post_40.html

Η καταγγελία έγινε στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου λίγο μετά τις 9.10 το πρωί, και ω του θαύματος το μεσημέρι (18/2/21-14.50.25 μ.μ.) ο κοινοτικός σύμβουλος Ι. Αδαμάκης και οι συναρμόδιοι φορείς ενεμερώνονται από την ΔΤΥ της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ότι "έχει προγραμματιστεί η κοπή των 8 επικίνδυνων πεύκων"!!



Φαίνεται οτι "...διευθετήθηκε η διαφωνία της υπηρεσίας με τον εργολάβο για το αναγκαίο διάστημα (μία η δύο μέρες) για την κοπή" όπως ...αποκαλύφθηκε στην καταγγελία (φαίνεται δεν ηταν ενδιαφέρον το οικονομικό αντικείμενο για τα ...σαίνια της ΔΤΥ)!!

Ομως η "πλάκα" της υπόθεσης είναι στα στοιχεία του εγγράφου, που προφανώς για να εμφανιστούν οτι ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ και πλαστογράφησαν την ημερομηνία του πρωτοκόλου (γνωστή η τακτική αυτή) του εγγράφου βάζοντας το ως 7 ημέρες νωρίτερα για να μην φανεί οτι ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΗΘΑΡΓΟ(sic!!).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ και θα σας εξηγήσουμε πιό κάτω για την "ηλιθιότητα και βλακεία" των συντακτών (όποιοι και να είναι).



Δείτε λοιπόν....

Α) Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ 18/2/21 στις 9.10πμ στο ΡΑΔΙΟ1

Β) ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΤΥ εχει ημερομηνία 11/2/21 ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!
Σ.Σ. ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ η αντε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!  ( και οχι μετά από 7 ημέρες, αλλά έχετε μάθει από τα μαιμουδοεπείγοντα έργα!!)

Γ) Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18/2/21 ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ... ΕΠΕΙΓΟΝ!!




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ...


110 τα αλεπόπουλα δεν γίνεται κοι Κηλίφη-Βαγγελάκο και Κελαιδίτη!!!!

Με τις υγείες σας.... και λίγα σας γράψαμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου