ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Α. ΤΟΟΥΛΙΑΣ "Οι επιχειρήσεις ευθύνονται για το ..lockdown! Δεν έχουμε προσωπικό για ελέγχους"!! (ακούστε)


Ασύδωτες έχουν μείνει οι επιχειρήσεις όσον αφορά την λήψη μέτρων αφού οι έλεγχοι είναι ελάχιστοι, και σχεδόν κανείς δεν τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και ασφαλείας!!!

Αυτή την αποκαλυπτική δήλωση εκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας για τον covid-19 στην Ναντίν Γρηγορίου στο ΡΑΔΙΟ1!

Ο Αν. Τουλιάς επεσήμανε τα προβλήματα και τις ελείψεις που αντιμετωπίζει και κατά που πάει η ..κατάσταση και δήλωσε ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ επιβολής μέτρων κατά των επιχειρήσεων!!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου