Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΕΡΓΑ ΘΑΛΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! "Πριν Αλέκτωρ ..λαλήσαι στις 3.00μμ, αυτοί ήταν οι 6 Εργολάβοι-Ανάδοχοι, αλλά τελικά εμειναν 2!! Πως και γιατί ..χάλασαν οι "δουλειές"!!

"εκτελούνται" στην ...κυριολεξία!!!

Σας το υποσχεθήκαμε, και το κάνουμε για να αποδείξουμε για μιά ακόμη φορά ότι "το ..μαγαζί δουλεύει ρολόι"!!

Σήμερα στις 10.00 κατατέθηκαν οι προσφορές για τον ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ διαγωνισμό για τις πλημύρες τη ΘΑΛΕΙΑ, σε 6 έργα με κλειστή διαδικασία όπως αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Φ. Σπανός που είχε υποσχεθεί "ανοιχτές διαδικασίες" παραπλανώντας το Περιφερειακό Συμβούλιο!!"

Παρά το γεγονός οτι "αρκετοί έχουν δημοσίως επισημάνει οτι πρόκειται για μια διαβλητή διαδικασία και δεν εξασφαλίζει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, η Περιφερειακή αρχή επέμεινε στην λογική των έργων του ΖΟΡΜΠΑ!!

Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε "ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ 6 (συμφωνημένοι) ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ" ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ..ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ..ΧΑΛΑΣΤΡΑ του "Σακελαράκη"!! 

Για να επιβεβαιωθεί το ...ρηθέν υπό του ...προφήτου!! 

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λέμε....

    οι ΑΝΑΔΟΧΟΙ στα Οδικά...

1. Α.Ι.Γ. ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε. 

2. ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ (Καμαριώτης)

3. ΚΟΡΟΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 

4. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 


    οι ΑΝΑΔΟΧΟΙ στα Ποτάμια...

5. ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

6. ΕΥΒΟΔΟΜΗ Α.Ε. (ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ)

-Οι εκπτώσεις είχε αποφασιστεί να κυμανθούν από 15-20%!!

-Το ..κολόκουρο είχε οριστεί στα 40.000 ευρώ! (Δηλαδή οι υπόλοιποι προσκληθέντες στα 6 εργα θα έπαιρναν από τον κάθε ανάδοχο  40.000χ6=240.000 ευρώ). Μάλιστα είχαν υπογραφεί και τα σχετικά "συμφωνητικά" των συμφωνιών...

Το μόνο που δεν έχουμε μάθει ειναι "ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΚΟΛΟΚΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ...ΜΑΓΑΖΙ και η σκατομοιρασιά που θα γίνει;"


ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ η ...μισή δουλειά;

Ξαφνικά, σήμερα το πρωί, κλήθηκαν εσπευσμένα οι προσκληθέντες εργολάβοι στο μέγαρο της Λιανής Αμμου, διότι ο Παν. Σακελαράκης ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (προφανώς κατ' ..εντολή) και στις 8.20πμ πήγε και ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για τα "οδικά έργα" με αποτέλεσμα να χαλάσει την "συμφωνία", και να δώσουν προσφορές και οι υπόλοιποι εργολάβοι!!

Στά δύο υδραυλικά έργα ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ και ανάδοχοι θα ανακυρηχθούν οι ΑΛΑΜΑΝΟΣ & ΕΥΒΟΔΟΜΗ με ποσοστό γύρω στο 13-14%!!


*Αυριο Τρίτη θα σας αποκαλύψουμε τα μικρομέγαλα 9, και την Τετάρτη τα μεγάλα 3!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου