ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Γ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ "Τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί δεν επαρκούν για τη διάσωση και επανεκκίνηση των επιχειρήσεων" (ακούστε)


Η κατάσταση είναι τραγική και οι αντοχές έχουν εξαντληθεί, ενώ πλέον οι επιχειρήσεις εμπορίου αλλά και εστίασης δεν χρειάζονται μόνο μέτρα στήριξης κατά τη διάρκεια του Lockdown, αλλά και οικονομική ενίσχυση για την επαναφορά τους στη λειτουργία όταν ανοίξει η αγορά, αφού πλέον τα ταμειακά διαθέσιμα είναι μηδενικά.


Την ίδια στιγμή 1 δισ. ευρώ κάθε μήνα κοστίζουν τα κατεβασμένα ρολά, ενώ 3 δισ. ευρώ το ολικό lockdown.

"Τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί δεν επαρκούν για τη διάσωση και επανεκκίνηση των επιχειρήσεων, ειδικά στο χώρο της εστιάσης, όπου η κατάσταση είναι τραγική", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου. "Οι επιχειρήσεις οδεύουν σε λουκέτο και οι απολύσεις θα είναι αναπόφευκτες, αν δεν ληφθούν γενναίες αποφάσεις απο τα συναρμόδια υπουργεία", δήλωσε μεταξύ άλλων, και τόνισε ότι ήταν λάθος το κάθετο Lockdown στο λιανεμπόριο, ενώ απο Απρίλη θα μπορούσε να ανοίξει η εστίαση, με λειτουργία στους εξωτερικούς χώρους και υπό προϋποθέσεις και στους εσωτερικούς.

Ακούστε τί είπε για λιανεμπόριο και εστίασηΕπιπλέον ο κ.Καββαθάς κάνοντας πρόβλεψη για το πώς θα κλείσει οικονομικά το 2021, υποστήριξε πως θα δούμε διεύρυνση της εισοδηματικής ανισότητας, και απόλυτη καταστροφή της μεσαίας τάξης. "Αναμένεται επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης το 2021. Με βάση τα στοιχεία, οι προσδοκίες είναι απαισιόδοξες.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου