Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ "Μεγάλες οι καταστροφές στον Δήμο!! Θα βοηθήσουμε στη σύνταξη των αιτήσεων." (ακούστε)


Στη συγκρότηση επιτροπής για την καταγραφή και αποτίμηση ζημιών που προκλήθηκαν από την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια» και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις περιοχές των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στις 14 Φεβρουαρίου 2021, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.


Έργο της επιτροπής είναι ο εντοπισμός, καταγραφή και αποτίμηση ζημιών που προκλήθηκαν από τις ισχυρές χιονοπτώσεις σε βιομηχανικές, βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις σε κτιριακό, μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες, έτοιμα προϊόντα, εμπορεύματα και φορτηγά δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης, στην πληττόμενη περιοχή.

Οι αιτήσεις από τους εκπροσώπους των πληττόμενων επιχειρήσεων θα συντάσσονται σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και θα κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Εύβοιας, από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 και για ένα μήνα, ήτοι έως την Πέμπτη 1η Απριλίου 2021. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, η υπηρεσία θα μπορεί να δεχθεί ηλεκτρονικά και δια ζώσης τις αιτήσεις, ενώ θα είναι διαθέσιμη τηλεφωνική γραμμή για περαιτέρω οδηγίες και διευκρινήσεις.

Ο Γ. Τσαπουρνιώτης μίλησε για το θέμα στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου