ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Σταύρος Πηλιχός "Κατάφερε να μαγέψει με τη φωνή του και τις ερμηνείες του" (ακούστε)


Ο Σταύρος Πηλιχός έφτασε με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στην σκηνή του Voice, μια ανάσα πριν τον τελικό του μουσικού Show. 

Κατάφερε να μαγέψει με τη φωνή του και τις ερμηνείες του και τους τέσσερις κριτές του Voice, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. 

Ο Σταύρος Πηλιχός, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για τη συμμετοχή του στο μουσικό Talent Show, αλλά και για τα επόμενα βήματά του στο χώρο του τραγουδιού. 

Ενώ κατέθεσε τη δική του εμπειρία για το θέμα των ημερών, που έχει να κάνει με τις καταγγελίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων και άσκησης βίας - λεκτικής, ψυχολογικής, σωματικής, στους επαγγελματικούς χώρους. 

Ακούστε τον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου