Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Οταν ο Χρ. Παγώνης ζητούσε υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ!! (δείτε)


Επίκαιρο, μετά τα όσα συνέβησαν με τα δέντρα και το δίκτυο της ΔΕΗ και που άφησαν στο σκοτάδι την Χαλκίδα και την Εύβοια!


Ο πρώην Δήμαρχος μου .."θύμισε" με ένα μύνημα έγγραφο πού είχε στείλει στη ΔΕΗ τον Απρίλιο του 2017 και ζητούσε την υπογειοποίηση των καλωδίων στην πόλη.

"Μάνο καλησπέρα.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται σήμερα για την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ και επειδή το δικό μου όραμα σχετίζεται με την προοπτική του Δήμου και τα μεγάλα έργα το 2017 έστειλα το συνημμένο ώστε να εκκινήσει  η  διαδικασία υπογειοποίησης. Προφανώς θα γέλασαν περιεκτικά. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Με εκτίμηση

ΧΡ. Δ. Παγώνης"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΗ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου