ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Οταν ο Χρ. Παγώνης ζητούσε υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ!! (δείτε)


Επίκαιρο, μετά τα όσα συνέβησαν με τα δέντρα και το δίκτυο της ΔΕΗ και που άφησαν στο σκοτάδι την Χαλκίδα και την Εύβοια!


Ο πρώην Δήμαρχος μου .."θύμισε" με ένα μύνημα έγγραφο πού είχε στείλει στη ΔΕΗ τον Απρίλιο του 2017 και ζητούσε την υπογειοποίηση των καλωδίων στην πόλη.

"Μάνο καλησπέρα.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται σήμερα για την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ και επειδή το δικό μου όραμα σχετίζεται με την προοπτική του Δήμου και τα μεγάλα έργα το 2017 έστειλα το συνημμένο ώστε να εκκινήσει  η  διαδικασία υπογειοποίησης. Προφανώς θα γέλασαν περιεκτικά. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Με εκτίμηση

ΧΡ. Δ. Παγώνης"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΗ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου