ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ "Στείλανε μηχανήματα στον Μπακογιάννη, ενώ στην Εύβοια πέθαινε κόσμος!!!!" (ακούστε)


«Τα οχήματα καθάριζαν τους δρόμους του Κολωνακίου!»

Eν όψει της κακοκαιρίας «Μήδεια» και της επέλασης του χιονιά και στο κέντρο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως δήλωσε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αξιοποίησε τις επαφές του με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου υπήρξε περιφερειάρχης, και ζήτησε πριν από τρεις μέρες τα μηχανήματά τους.

Ακούστε.....


Έτσι, ο Δήμος Αθηναίων βρέθηκε πανέτοιμος όταν ξέσπασε η κακοκαιρία, και εκχιονιστικά καθάριζαν τους δρόμους γύρω από την Πλατεία Κολωνακίου και άλλους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Και εδώ προκύπτει ενα μείζον ερώτημα για την ηγεσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον Πριφερειάρχη Φάνη Σπανό....
  
"Πως είναι δυνατόν η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να στέλνει τα πολύτιμα οχήματα για να καθαρίσουν το Κολωνάκι, την ίδια στιγμή που πολίτες στην Εύβοια έχαναν την ζωή τους, ακριβώς επειδή δεν μπορούσαν να τους προσεγγίσουν οι υπηρεσίες της περιφέρειας για να τους σώσουν;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου