ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ταξιτζής με κορονοιό, έκανε .."ταρίφες" στη πόλη σπάζοντας την καραντίνα!! (ακούστε)


"Καταδικάζουμε αυτή την ανεύθυνη - εγκληματική συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία" δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Χαλκίδας.

O Νίκος Κακαλιάς που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, με αφορμή οδηγό ταξί που έσπασε την καραντίνα ενώ είχε βρεθεί θετικός στον covid 19. 

Ο κ.Κακαλιάς τόνισε ότι δεν ανήκει στο σωματείο ο συγκεκριμένος οδηγός.

Ακούστε τον
Ανακοίνωση του Ραδιοταξί Χαλκίδας

"Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, ευρέθη στην πόλη μας οδηγός ταξί ο οποίος ενώ ήταν θετικός σε rapid test, βάσει των παραπάνω πληροφοριών, έσπασε την καραντίνα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Καταδικάζουμε αυτή την ανεύθυνη - εγκληματική συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Θέλουμε να δηλώσουμε ότι το Σωματείο, το Ραδιοταξί Χαλκίδας και όλα του τα μέλη, στα πλαίσια της συλλογικής μας δράσης, εφαρμόζουν αυστηρά τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλεια των επιβατών, αλλά και των οικογενειών μας.
Ο ανωτέρω οδηγός δεν είναι μέλος ούτε του Σωματείου, ούτε του Ραδιοταξί Χαλκίδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου