ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Και τρίτος νεκρός στην Εύβοια! Στις Κεχριές....


Νεκρός o άνδρας που καταπλακώθηκε από δένδρο σε δάσος στις Κεχριές!


Ένας 71χρονος βρέθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα νεκρός σε δάσος της βόρειας Εύβοιας. Βρέθηκε καταπλακωμένος από μεγάλο κορμό δέντρου. Είχε φύγει από το σπίτι περίπου στις το πρωί πιθανότατα για να κόψει ξύλα.

Η ώρα περνούσε και οι δικοί του ενημέρωσαν αστυνομία και πυροσβεστική, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν να τον αναζητούν. Πρώτα εντόπισαν το αυτοκίνητό του στο γήπεδο των Κεχριών και λίγα μέτρα πιο κάτω βρήκαν τον ίδιο νεκρό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε να κόψει κάποιο πεύκο και αυτό με τη σειρά του παρέσυρε ένα άλλο το οποίο και τον πλάκωσε. Στο σημείο έχουν φτάσει και αρκετοί κάτοικοι καθώς πρόκειται για πρώην πρόεδρο του χωριού.

ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστικοί βρίσκονται επίσης στο σημείο.

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου