Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης


Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουργό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο Χρήστος Ταραντίλης σε μια κίνηση που δείχνει ότι παρά τα όσα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αναφέρουν, η κυβέρνηση αργά και σταθερά δείχνει να καταρρέει.


Είναι κάτι για το οποίο το pronews.gr είχε προειδοποιήσει πριν από τουλάχιστον δύο ημέρες, όταν η υπόθεση χειρισμού της υπόθεσης Λιγνάδη έδειχνε προς την παραίτηση του Χ.Ταραντίλη.

Η αιτιολογία είναι προσωπικοί λόγοι θέλοντας έτσι να μειώσει τους τριγμούς αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι λιγότερο από 2 μήνες από την στιγμή που ανέλαβε τα καθηκοντά του εγκαταλείπει την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Ταραντίλης διαδέχθηκε τον Στέλιο Πέτσα στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης στις 4/1/2021.

Σας αποστέλλουμε επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Με τιμή,
Χρήστος Ταραντίλης»

Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου