ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; Το .."Ασπρο-Μαύρο" κάνει ο Κοτζιάς για το νερό στη Λιχάδα!! Ακούστε τα ψέμματα, και τι λένε οι "ειδικοί" (ακούστε)


Δεν έχει όριο ο "πολιτικός τσαρλατανισμός" του Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού που πλέον έφθασε σε ...επικύνδινα όρια για την υγεία των κατοίκων!!

Με την ΑΝΟΧΗ Σπανού-Κελαιδίτη και του Επόπτη Υγείας, ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού "φλερτάρει" με τον μισό Ποινικό Κώδικα αν υποβληθούν μυνήσεις η υπάρξει αυτεπάγγελτη δίωξη από κανένα εισαγγελέα!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά αναφέρθηκαν στην σημερινή εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου, τι λέει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κοτζιάς αναφερόμενος .."αναιδώς" και στην υπόθεση Μάτσκαρη, και τι λένε οι δύο γιατροί Δαύρης και Μπαντάσης!

Ακούστε και τα δύο μέρη της εκπομπής.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου