Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ "Φωνή βοώντος εν τή ερήμω." (δείτε)


6 μήνες μετά τις πλημμύρες τα Πολιτικά μοιάζουν ερειπωμένο χωριό.

Ενα από τα πολλά προβλήματα είναι οι Κεντρικοί και Περιφερειακοί υδραύλακες και ειδικά ο υδραύλακας που κατεβαίνει από τον προφήτη Ηλία ,είναι γεμάτοι φερτά υλικά και παραμένουν ακαθάριστοι.

Για την ακρίβεια δεν καθαρίστηκαν καθόλου μετά τις πλημμύρες αλλά ούτε και πριν.


Ο Δήμαρχος δεν έχει καν την ευαισθησία στο χωριό, και όχι μόνο σε αυτό,που θρηνήσαμε ανθρώπους ακόμα και έξω απ' τα σπίτια τους οι υδραύλακες να παραμένουν κλειστοί.

Η παραλία των Πολιτικών είναι ακόμα χωρίς αποκατάσταση ζημιών και ένα δείγμα ενδιαφέροντος .

Παρ ότι οι κάτοικοι του χωριού αισθάνονται ανασφαλείς και ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο επανειλημμένα έχουν ενοχλήσει τον Δήμαρχο για όλα αυτά.


Σε απόγνωση οι κάτοικοι των πολιτικών ζητούν τα αυτονόητα.

Με συνεχόμενες αποφάσεις αλλά και με έγγραφα το τοπικό συμβούλιο των Πολιτικών μετά από ενοχλήσεις των πολιτών ζητά από τον Δήμαρχο τον καθαρισμό των υδραυλάκων και όχι μόνο!

Φωνή βοώντος εν τή ερήμω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου