ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ "Φωνή βοώντος εν τή ερήμω." (δείτε)


6 μήνες μετά τις πλημμύρες τα Πολιτικά μοιάζουν ερειπωμένο χωριό.

Ενα από τα πολλά προβλήματα είναι οι Κεντρικοί και Περιφερειακοί υδραύλακες και ειδικά ο υδραύλακας που κατεβαίνει από τον προφήτη Ηλία ,είναι γεμάτοι φερτά υλικά και παραμένουν ακαθάριστοι.

Για την ακρίβεια δεν καθαρίστηκαν καθόλου μετά τις πλημμύρες αλλά ούτε και πριν.


Ο Δήμαρχος δεν έχει καν την ευαισθησία στο χωριό, και όχι μόνο σε αυτό,που θρηνήσαμε ανθρώπους ακόμα και έξω απ' τα σπίτια τους οι υδραύλακες να παραμένουν κλειστοί.

Η παραλία των Πολιτικών είναι ακόμα χωρίς αποκατάσταση ζημιών και ένα δείγμα ενδιαφέροντος .

Παρ ότι οι κάτοικοι του χωριού αισθάνονται ανασφαλείς και ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο επανειλημμένα έχουν ενοχλήσει τον Δήμαρχο για όλα αυτά.


Σε απόγνωση οι κάτοικοι των πολιτικών ζητούν τα αυτονόητα.

Με συνεχόμενες αποφάσεις αλλά και με έγγραφα το τοπικό συμβούλιο των Πολιτικών μετά από ενοχλήσεις των πολιτών ζητά από τον Δήμαρχο τον καθαρισμό των υδραυλάκων και όχι μόνο!

Φωνή βοώντος εν τή ερήμω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου