Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΥΔΡΕΥΣΗ ΛΙΧΑΔΑΣ "Σιγά μην έστελνε ο Σπανός υδροφόρες"!! Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο... (ακούστε)


Πρίν αλέκτωρ λαλήσαι τρείς, έγιναν ....καπνός τα βυτιοφόρα νερού του Σπανού!!


Ενώ είχε υποσχεθεί στον Σ. Κεδίκογλου που του είχε θέσει το θέμα της ύδρευσης της Λιχάδας οτι "θα στείλει υδροφόρες με καθαρό νερό μέχρι να λυθεί το θέμα", πήρε πίσω την υπόσχεση αυτή (όπως συνήθως κάνει).

Αν και γνωρίζουν για αυτό το θέμα 7 χρόνια τώρα που έχουν την ευθύνη ως Περιφέρεια, δεν έχουν κάνει τίποτα και ούτε πρόκειται λόγω της ανικανότητας που τους διακρίνει να λύσουν ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα!!

Ο βουλευτής είπε οτι: "τελικά μετά τα στοιχεία που δόθηκαν από το Δήμο αναφορικά με την ποσότητα κατανάλωσης διαπιστώθηκε, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα από την Περιφέρεια να καλύψει τις ανάγκες, καθώς θα απαιτούνταν 25 βυτία σε καθημερινή βάση ανά μισή ώρα, τα οποία –ωστόσο- δεν διαθέτουν. Συνεπώς θα προβούν  σε νέες γεωτρήσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.  Ο κ. Κεδίκογλου πρότεινε, για να μην υπάρξει σε δύο με τρία χρόνια ξανά το ίδιο πρόβλημα, ως οριστική λύση την κατασκευή σταθμού αφαλάτωσης"

Ακούστε τι είπε για το θέμα ο Σίμος Κεδίκογλου στον Μάνο Παπαμακάριο..ΔΕΙΤΕ τις ανεκπληρωτες δεσμεύσεις της Περιφέρειας , 8 μήμες πρίν, μέ δήλωση του Κελαιδίτη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου