ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Η Απάντηση του Ευθυμίου στον Υπουργό!! (ακουστε)


Με μια προκλητική δήλωση ο Υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την κινητοποίηση που ετοιμάζει ο κλάδος της εστίασης για 10 Φεβρουαρίου.


"Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά της επιχείρησής του, τα παίρνω εγώ", είπε ο Υπουργός, που προσπάθησε να ανασκεύασει μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε, λέγοντας πως "ειρωνεύτηκα μια συνδικαλιστική υπερβολή...", ενώ υποστήριξε πως η εστίαση δεν θα έπρεπε να εκφράζει παράπονα, αφού υπάρχουν κλάδοι που έχουν πληγεί περισσότερο!

Τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, σχολίασε μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, ο Πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου, που κάλεσε όλους τους συναδέλφους του να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στον Υπουργό των πολλών επιλογών καταστήματος της αρεσκείας του!

Παράλληλα, ο κ.Ευθυμίου αντέκρουσε τις δηλώσεις περί ευνοημένης απο τα μέτρα της κυβέρνησης εστίασης.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου