Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Υπό πλήρη διάλυση το γραφείο τύπου της Ν.Δ: Ανακοίνωση με 12 ορθογραφικά λάθη!


Απόλυτος διασυρμός της παράταξης από τα παρατράγουδα του Κυριάκου Μητσοτάκη!!


Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ν.Δ. σε απάντηση για τις εξελίξεις με τον καταδικασμένο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος κάνει απεργία πείνας, συνιστά δολοφονία της ελληνικής γλώσσας.

Η ανακοίνωση που ήρθε ως απάντηση στην δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά για την κατάντια της ιστορικής παράταξης, καθώς τέτοιο φιάσκο δεν έχει προηγούμενο.

Μιλάμε για 12 ολόκληρα ορθογραφικά – εκφραστικά λάθη μέσα σε μία μόλις ανακοίνωση.
Δείτε την ανακοίνωση όπως εκδόθηκε (οι υπογραμμίσεις δικές μας):

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν σήμερα υπερ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ.Κουφοντίνα υπό το σύνθημα «όταν οι αντάρτες θα μπαίνουν στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα».

Ενας από τους πρώτους νόμους της κυβέρνησής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να δώσει ειδικά προνόμια στον Δ, Κουφοντίνα. Και σήμερα έρχεται ο κ.Τσίπρας και αντι να ζητήσει από τον καταδικασμένο να διακόψει την απεργία πείνας, καλεί την κυβέρνηση να κάνει δεκτό το αίτημά του να επιλέξει εκείνος την φυλακή στην οποία θα εκτίσει την ποινή του.

Σε ένα Κράτος Δικαίου, ο νόμος ισχύει για όλους, ακόμη και για εκείνους που τους περιφρονούν, δεν δείχνουν ίχνος μεταμέλειας και προσβάλουν τη μνήμη των θυμάτων τους, κάνοντας επιδεικτικά βόλτες στα σημεία που τα δολοφόνησαν. Δεν είναι δυνατόν, όμως, ο Δ.Κουφοντίνας να επιλέξει εκείνος τη φυλακή κράτησης του υπό την απειλή της αυτοχειρίας. Θα μπορούσε να προσφυγει στη Δικαιοσύνη για τη μεταγωγή του, αλλά δεν το κάνει κι εκβιάζει.

Με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και στις ανθρωπιστικές αξίες, παρέχεται στον κατάδικο κάθε δυνατη ιατρική φροντίδα. Προνομική μεταχερίσιη όμως και παραβίαση της έννομης τάξης δεν είναι δυνατόν να ζητείται και μάλιστα από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

*πηγη newsbreak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου