ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ «Στόχος μας η αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας για την ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας της Εύβοιας» (ακούστε)


Σειρά θεμάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης έθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1 ο βουλευτής ανέφερε οτι:"καταβάλονται προσπάθειες,  για τη δημιουργία και λειτουργία Μονάδων Τεχνητών Νεφρών στη Βόρεια και Νότια Εύβοια, όπως και για τις αποζημιώσεις από φυσικά φαινόμενα και καταστροφές, που ακόμα δεν έχουν καταβληθεί."

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου