Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Β. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ "Πήρανε μέχρι και το ΑΤΜ από την Αμαρυνθο!! Απόγνωση στους επαγγελματίες..." (ακούστε)


Χωρίς τράπεζα και πλέον χωρίς ΑΤΜ έμεινε η Αμάρυνθος, με την τοπική κοινωνία να ταλαιπωρείται ειδικά εν μέσω πανδημίας, για να διευθετήσει τις συναλλαγές της.


Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου, Βασίλης Παπαγγελής μίλησε στο Ράδιο 1και την Ναντίν Γρηγορίου.

Επισήμανε ότι, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Αμαρύνθου, μετά από πολλές συναντήσεις με τους διευθυντές της τράπεζας Πειραιώς, δεν κατάφερε να ανατρέψει την απόφαση της τράπεζας για απομάκρυνση του ΑΤΜ από την Αμάρυνθο, κατά συνέπεια οι πολίτες της πόλης δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πλέον.
Ο σύλλογος δεν θα σταματήσει τον αγώνα για αναβάθμιση των τραπεζικών υπηρεσιών στην Αμάρυνθο, ήδη έχει στείλει αίτημα και σε άλλες τράπεζες για τοποθέτηση μηχανημάτων σε κοινοτικό χώρο που έχει παραχωρηθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, κάτι που είναι σημαντικό για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Έμποροι, επιχειρηματίες και κάτοικοι είναι σε αναμονή των σχετικών απαντήσεων από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου