ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Β. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ "Πήρανε μέχρι και το ΑΤΜ από την Αμαρυνθο!! Απόγνωση στους επαγγελματίες..." (ακούστε)


Χωρίς τράπεζα και πλέον χωρίς ΑΤΜ έμεινε η Αμάρυνθος, με την τοπική κοινωνία να ταλαιπωρείται ειδικά εν μέσω πανδημίας, για να διευθετήσει τις συναλλαγές της.


Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου, Βασίλης Παπαγγελής μίλησε στο Ράδιο 1και την Ναντίν Γρηγορίου.

Επισήμανε ότι, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Αμαρύνθου, μετά από πολλές συναντήσεις με τους διευθυντές της τράπεζας Πειραιώς, δεν κατάφερε να ανατρέψει την απόφαση της τράπεζας για απομάκρυνση του ΑΤΜ από την Αμάρυνθο, κατά συνέπεια οι πολίτες της πόλης δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πλέον.
Ο σύλλογος δεν θα σταματήσει τον αγώνα για αναβάθμιση των τραπεζικών υπηρεσιών στην Αμάρυνθο, ήδη έχει στείλει αίτημα και σε άλλες τράπεζες για τοποθέτηση μηχανημάτων σε κοινοτικό χώρο που έχει παραχωρηθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, κάτι που είναι σημαντικό για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Έμποροι, επιχειρηματίες και κάτοικοι είναι σε αναμονή των σχετικών απαντήσεων από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου