ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΧΥΔΑΙΑ επίθεση Σπανού σε Αναγνωστάκη!! Τον ταύτισε με την Χρυσή Αυγή!! (ακούστε)


Τ
ο αντιπολιτευτικό στρίμωγμα του Αναγνωστάκη στον Σπανό το τελευταίο διάστημα έκανε τον Περιφερειάρχη να χάσει την ψυχραιμία του και να εμφανίσει το "πραγματικό χυδαίο του πρόσωπο"!!


Βρισκόμενος σε πολύ δύσκολη θέση, μετά και τους 3 νεκρούς αλλά και την αποτυχημένη "πολιτική προστασία" που έβαλε στην κυριολεξία την Εύβοια στο ψυγείο παρά τις δηλώσεις οτι "είμαστε ετοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΜΗΔΕΙΑ με επιτυχία" που είχε κάνει, ηρθε και το περιστατικό με τα δανεικά μηχανήματα στον Μπακογιάννη σαν κερασάκι στην τούρτα της αποτυχίας!!

Υποβιβάζοντας ακόμη το επίπεδο αλλά και τον Θεσμό του Περιφερειάρχη, στην κριτική του Διώτη η απάντηση ηταν "καλά θα σου πάρουμε τυρόπιτα", μια φράση που χρησιμοποιούν τα ...μικρά παιδια!!

Ακούστε τις χυδαιότητες του Σπανού και τις απαντήσεις Αναγνωστάκη και Διώτη....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου