Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Η πόρνη που εργάζεται στον οίκο ανοχής δεν είναι πόρνη. Τι είναι;


Δεν θα ψάξουμε πώς να χαρακτηρίσουμε το κορίτσι. Πόρνη είναι, αλλά για εμάς τους πόρνους, τους μπουρδελιάρηδες δεν είναι πόρνη. Το ίδιο και ο εγκληματίας. Δεν είναι εγκληματίας.


Θόδωρος Τσουκάτος. Πήρε από τον άνθρωπο της Siemens ένα εκατομμύριο μάρκα για να ανατεθεί στην γερμανική πολυεθνική η δουλειά για τη ψηφιοποίηση του ΟΤΕ. Φοβερά πράγματα. Καθόλου φοβερά! Έτσι γινόταν. Η εταιρεία που θέλει της ανατεθεί μια μπίζνα από την κυβέρνηση θα λαδώσει. Και η κυβέρνηση, δεξιά την λες, αριστερή, πάντως όχι πουτάνα, θα δωροδοκηθεί για να κάνει τη χάρη στην αλλοδαπή ή ελληνική επιχείρηση.

Ο Τσουκάτος, λοιπόν, φοιτητής στο ακροαριστερό ΕΚΚΕ, μαοϊκός ο άνθρωπος, ιδεολόγος γκραν κομουνιστής, όπως άλλοι οργισμένοι ενάντια στο κατεστημένο, πάρκαρε στο ΠΑΣΟΚ. Τη μεγάλη κολυμπήθρα του κομματικού τυχοδιωκτισμού. Ο Κώστας Σημίτης ξεχώρισε τον παίκτη του παρασκηνίου Θόδωρο Τσουκάτο και τον όρισε Νο 1 υπεύθυνο σε βρωμοδουλειές κομματικές, σε επίπεδο στελεχιακό.

Ο Τσουκάτος, το έμπιστο εργαλείο του Σημίτη (φώτο, οι δυο τους), ήταν ο κρυφός αρχιτέκτονας της ''κίνησης των 4'' (Σημίτης, Πάγκαλος, Βάσω, Αυγερινός) που θα προετοίμαζε την επιχείρηση υπονόμευσης και αμφισβήτησης του Ανδρέα. Και δούλεψε υπόγεια για να κερδίσει ο δικός του, ο Σημίτης στο παιχνίδι της διαδοχής. Και μετά, μετά την επιτυχία του ο ''στρατηγός''- έτσι αποκαλούνταν ο Τσάκωνας Τσουκάτος - εγκαταστάθηκε στο σεράι, στο Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Σημίτη.

Στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων το 2019, σα σήμερα στις 13 Φεβρουαρίου, ο κατηγορούμενος Τσουκάτος δήλωσε… αθώος. Ναι μεν παραδέχθηκε ότι ως μεσάζων πήρε το πακέτο από την Siemens, αλλά δεν έβαλε μια στο παντελόνι. Μέχρι δεκάρας τα ακούμπησε στο ταμείο του κινήματος, που ήρθε να κάνει αλλαγή, για να μη ξεχνιόμαστε. Η πόρνη ανοίγει τα πόδια στον πελάτη, σε όποιον πληρώνει την ταρίφα, αλλά δεν είναι πουτάνα, αφού ούτε φράγκο για τα ναύλα της δεν αμείβεται.

Στο μπουρδέλο είναι πουτάνα για τη ψυχή της μάνας της. Όπως τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που τα έπαιρναν από την Siemens και τα έδιναν όλα στο κόμμα. Ούτε δραχμή στον αρχηγό του κόμματος. Που είναι το έγκλημα; Ούτε η Siemens δωροδοκούσε τα κόμματα, απλά μέσω των Τσουκάτων… ενίσχυε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός από το 1999 κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το εκατομμύριο από τον Χριστοφοράκο της Siemens κατέληξε στο κόμμα.

Ο Σημίτης- κατέθεσε στο δικαστήριο ο Τσουκάτος- δεν ασχολούνταν με τα οικονομικά του κόμματος. Σωστό. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο κινέζος, ασχολούνταν μόνον με τις καλλιτεχνικές και ποδοσφαιρικές δραστηριότητες του κινήματος. Παρέλειψε να το συμπληρώσει αυτό ο Τσουκάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου