ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

ΑΛΙΒΕΡΙ Δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κ.Υ.-Μεταμεσονύχτια επιχείρηση για τη μεταφορά παιδιού σε Νοσοκομείο!


Ώρες αγωνίας για οικογένεια στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου με ανήλικο αγόρι το οποίο παρουσίασε συμπτώματα περιτονίτιδας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.


Η αγωνία μεγάλωσε περισσότερο όταν ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο, ενώ και το αυτοκίνητο της μητέρας ήταν ακινητοποιημένο από βλάβη.


Στις 00:30 ειδοποιήθηκε η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας - Rescue Team 312 και άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά του παιδιού σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Σύμφωνα με τους εθελοντές-διασώστες, πρώτος σταθμός τα ξημερώματα ήταν το Νοσοκομείο «Μητέρα» που ήταν το πιο κοντινό στο δρόμο τους, ενημερώθηκαν όμως ότι έπρεπε να φτάσουν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, που είχε ενημερωθεί σχετικά.

Τελικά παραδώσαν το παιδί στους γιατρούς και στις 6:00 του Σαββάτου πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου