ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "Είμαστε και εμείς ...άνθρωποι!! Αισθανόμαστε σαν πολίτες β΄κατηγορίας" (ακούστε)


Ενώ ο Δήμος Χαλκιδέων είναι στο κόκκινο και τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, το Υπουργείο Παιδείας επιμένει να κρατάει ανοιχτά τα σχολεία ειδικής αγωγής, παρά το γεγονός ότι εκπαιδευτικοί και γονείς ζητούν την αναστολή τους. 

"Υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Απο τα 13 παιδιά, έρχονται μόνο τα πέντε, ενώ λειτουργούμε με μειωμένο προσωπικό λόγω και των αδειών ειδικού σκοπού. Τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι γονείς ζητάμε την αναστολή του σχολείου, ωστόσο η κ.Κεραμέως κωφεύει. Αισθανόμαστε σαν πολίτες β΄κατηγορίας", δήλωσε η Διευθύντρια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας, κ.Ζαχαρένια Καραθανάση, που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου. 

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν κρούσματα ασθενών covid και στο ειδικό νηπιαγωγείο, όπως και στις άλλες δομές ειδικής αγωγής, που καταδεικνύει πως υφίσταται ο κίνδυνος, για τον οποίο κρούουν τον κώδωνα εκπαιδευτικοί και γονείς. 

"Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε άτρωτοι, έχουμε κι εμείς οικογένειες" τόνισε απο την μεριά της, η Διεύθυντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, Σταυρούλα Μόσχου. 

Ακούστε τί είπαν…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου