Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΤΖ. ΓΚΟΓΚΟΥ "Μοναδική έννοια του Ψαθά είναι η καρέκλα του και τα ραντεβού με εργολάβους" (ανακοινωση)


Κατ'επίφαση τεχνικό πρόγραμμα με έργα απλά να τυπώνονται στο χαρτί και να μην εκτελούνται .

Βέβαια σε επίπεδο άλλων διαδικασιών όπως η άτυπη επιλογή των εργολάβων στα έργα αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες έγινε αρχές του Δεκέμβρη,με σκοπό όπως μας είπε ο Δήμαρχος να κερδίσει χρόνο.

Ασύστολα ψεύδη και δικαιολογίες μιας και τον χρόνο απ' την άλλη τον έχασε μην ψηφίζοντας το τεχνικό πρόγραμμα τον Δεκέμβριο όπως όφειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Τα έργα αυτά που θα μπορούσαν τώρα να είναι σε θέση να έχουν και μειοδότη με ανοιχτούς διαφανείς διαγωνισμούς στην ώρα τους όπως εμείς ζητάμε,είναι ακόμα σε ένα χαρτί με μόνη σπουδή του Δημάρχου να προκαταβάλει τους εργολάβους και τους κλειστούς διαγωνισμούς.

24.000.000 ευρω είναι το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας για το 2021. Το 74% είναι έργα συνεχιζόμενα τα οποία πολλά απ' αυτά επαναλαμβάνονται με τα ίδια πόσα του 20 και εγγράφονται ξανά αφού δεν εκτελέστηκαν.copy paste με μικρές η μηδενικές απορροφήσεις σέρνονται με συνεχιζόμενες παρατάσεις. 

Το 26%= 6.800.000ευρω αφορά την αποκατάσταση της κατεστραμμένης γης από τις πλημμύρες και μόλις το 1.800.000ευρω από τα 24.000.000ευρω αφορά το όραμα του Δημάρχου για νέα έργα .

Τόσο φτωχή είναι η πνοή και το όραμα του Δημάρχου στο οποίο και αντικατοπτρίζεται η προσωποκεντρική και αντιαυτοδιοικητικη διοίκηση του στον Δήμο. 

Ένα τεχνικό πρόγραμμα το οποίο έπρεπε να έχει κατατεθεί τον Δεκέμβριο θα χάσει 4 μήνες από το 2021, και είναι φτωχό και άδικο για τον Δήμο μας.

Ενα πρόγραμμα στην συζήτηση του οποίου δεν καλέστηκαν έγκαιρα ούτε οι πρόεδροι των κοινοτήτων για να μην ακουστεί η φωνή των χωριών μας και η πραγματική τους εικόνα ως προς τα έργα και τις αναπλάσεις.

Βιαστικά και χωρίς διάθεση να το αναλύσει φάνηκε ο Δήμαρχος στο Δ.Συμβούλιο αδυνατώντας να απαντήσει στις θέσεις μας για αυτό το τεχνικό πρόγραμμα το οποίο και καταψηφίσαμε, τεκμηριώνοντας το τέλος της ανοχής μας, σε έναν Δήμαρχο που μοναδική του έννοια είναι η καρέκλα του και τα ραντεβού με εργολάβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου