Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

ΧΑΛΚΙΔΑ Αδιαφανείς αναθέσεις έργων και από τον Δήμο ! Είχαμε προ-ανακοινώσει τους αναδόχους!! (δείτε)

ενα από τα ..κατεπείγοντα έργα!! ενα τοιχίο και ...μπάζα,  υψους  147.000 ευρώ!!








Οπως ακριβώς και στην Περιφέρεια , έτσι και στον Δήμο Χαλκιδέων "αποκαλύψαμε" τους ..αναδόχους πρίν ανοίξουν οι φάκελοι των προσφορών!!


Μέ την διαδικασία του κατεπείγοντος, χωρίς αυτό να υφίσταται σε αρκετά έργα, η Δημοτική αρχή που προεκλογικά έχε κάνει σύνθημα την "διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση" με σκανδαλωδώς περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων ..."σκοτώνει τα έργα με ελάχιστες εκπτώσεις εις βάρος του δημοσίου χρήματος και του δημοσίου συμφέροντος"!!

Αν και η Δημοτική αρχή επικαλείται την .... "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (άρθρο 32 παρ. 2γ. του Ν. 4412/2016), εν τούτοις ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και αρα ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ η νομιμότητα της διαδικασίας!!

Αυτό που έχει προκαλέσει ενδιαφέρον  είναι η ...αφωνία της Αντιπολίτευσης μπροστά στην σκανδαλώδη αυτή συμπεριφορά της Δημοτικής αρχής, που είχε την επιλογή να πάει στην ιδια διαγωνιστική διαδικασία όχι ομως με περιορισμένη συμμετοχή αλλά ελεύθερη χωρίς να επηρεάζεται η ταχύτητα της διαδικασίας!!

Είχαμε λοιπόν ανακοινώσει τους αναδόχους πριν ανοίξουν οι φάκελοι των προσφορών σε μια προσπάθεια να αναδείξουμε με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο ότι ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ"!!

Δείτε και τα επίσημα αποσπάσματα και τις εκπτώσεις από τα πρακτικά των διαγωνισμών που επιβεβαιωσαν στο 100% τις προβλέψεις μας....


...................................................
.....................................................


.....................................................................



...............................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου