ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ "Περιφέρεια και Δήμος ενώ ..γνώριζαν, αδιαφόρησαν για τα επικίνδυνα πεύκα"!! (δείτε και ακούστε)


Νέες σοβαρές καταγγελίες φέρνουμε στο φως για την αδιαφορία των υπευθύνων σχετικά με "επικίνδυνα δέντρα που πρέπει να κοπούν"!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στη Λιχάδα όπου "παρά τις συνεχείς οχλήσεις και εγγράφως από πολίτες αλλα και από κοινοτικούς συμβούλους Δήμος και Περιφέρεια αδιαφορούν προκλητικά".

Αιτία η διαφωνία εργολάβου και Τεχνικών υπηρεσιών για το "αν χρειάζεται μία μέρα η δύο για να εκτελεστεί το έργο της κοπής των δέντρων"!! (ακούστε τι λέει ο κοινοτικός σύμβουλος)

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει στον Μάνο Παπαμακάριο ο κοινοτικός σύμβουλος Ι. Αδαμάκης, και ποιός είναι ο λόγος που η Αντιπεριφέρεια Ευβοιας αδιαφορεί!!

Ακούστε.....


Ακούστε και τις καταγγελίες που δημοσιεύσαμε χθές.... https://www.eviatoday.news/2021/02/blog-post_24.html

ΔΕΙΤΕ και τα εγγραφα που φανερώνουν την σκληρή πραγματικότητα.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου