CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "Παρά τα πολλά κρούσματα, το άφησαν ανοικτό!! Αντιδρούν οι γονείς"!! (ακούστε)


Γονείς και εκπαιδευτικοί ζητούν την παράταση της αναστολής και σε σχετική επιστολή τους περιγράφουν τους λόγους που καταδεικνύουν επιτακτική την ανάγκη το σχολείο να μην λειτουργήσει τουλάχιστον όσο η Χαλκίδα είναι στο κόκκινο.

Την αγωνία των γονέων των μαθητών, μετέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, Γιάννης Νταβέλης που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου. Ήδη στο σχολείο έχουν καταγραφεί δέκα κρούσματα σε δασκάλους και μαθητές και είχε τεθεί σε αναστολή μέχρι και την Πέμπτη 11.2.

Ακούστε τον


Η επιστολή προς τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και τον Διευθυντή Π.Ε.


"Οι παρακάτω σκέψεις αντανακλούν τη ματιά που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας βλέπει τα πράγματα και αποτελούν επιχειρήματα για τη συνέχιση αναστολής λειτουργίας του σχολείου μας.
Από την Παρασκευή 29/01/2021 και μέχρι τη στιγμή που γράφουμε αυτή την ανάρτηση, έχουν καταγραφεί σχεδόν 10 κρούσματα σε δασκάλους, μαθητές ή γονείς παιδιών του σχολείου μας.
Πολλά παιδιά μεταφέρονται με ταξί ανά τέσσερα άτομα ( προβλέπεται από την οδηγία ) και υπό τις παρούσες συνθήκες θεωρείται άκρως επικίνδυνο.
Πολλοί εκπαιδευτικοί ενδέχεται να πάρουν νόμιμη άδεια ειδικού σκοπού με αποτέλεσμα μείωση του... διδακτικού προσωπικού και αντίστοιχη αύξηση των μαθητών ανά τμήμα.
Με τα λεωφορεία μεταφέρονται και μαθητές του ΕΕΕΕΚ. Από τη στιγμή που και στο ΕΕΕΕΚ υπάρχουν κρούσματα, αυξάνεται ο κίνδυνος.
Αγωνιούμε για την τύχη των παιδιών μας, των οικογενειών μας, του προσωπικού των σχολείων, των οικογενειών τους καθώς και των οδηγών μεταφοράς.
Λαμβάνοντας υπόψη σας τα παραπάνω, ελπίζουμε να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση και να δώσετε λύση, η οποία οφείλει να είναι η ίδια για όλα τα σχολεία, για όσο χρόνο ο Δήμος θα βρίσκεται στο "κόκκινο", προκειμένου να αποφύγουμε αύξηση κρουσμάτων τα οποία μπορεί να έχουν, δυνητικά, τραγικές συνέπειες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου