Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

Περιπαίζει ο Κοτζιάς με τις πλάτες του Σπανού τους Λιχαδιώτες!! Προκλητική επιστολή "παραπληροφόρησης" του Δημάρχου...


Παρά το γεγονός οτι συνεχείς έρευνες πιστοποιούν οτι "το νερό και στα δύο δίκτυα είναι ρυπασμένο" ο Δήμος αδιαφορεί προκλητικά με την ανοχή της Περιφέρειας!


Πριν λίγες μέρες ο Κοτζιάς διακίνησε έγγραφο προς τους κατοίκους της περιοχής με την οποία κάνει το άσπρο-μαύρο παρά το γεγονός οτι "το τελευταίο έγγραφο του Επόπτη Υγείας είναι σαφές και δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις!!

Δείτε την επιστολή Κοτζιά...


Δείτε τι λέει η τελευταία επιστολή-οδηγία του Επόπτη Υγείας

https://www.eviatoday.news/2021/01/blog-post_90.html

Παρά το γεγονός των συνεχών "εντολών" του Επόπτη Υγείας και της προκλητικής αδιαφορίας του Δημάρχου να συμορφωθεί πρός αυτές, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ εις βάρος του Δήμου!!!

Πλέον μονόδρομος ειναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ από τους κοινοτικούς συμβούλους αλλά και πολίτες για να υποχρεωθεί ο Δήμος ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΡΥΠΟΓΟΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!

Ταυτόχρονα ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ (όπως έχουμε επισημάνει εξ αρχής) ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ (Δήμου και Περιφέρειας) και ΑΓΩΓΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου