ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Περιπαίζει ο Κοτζιάς με τις πλάτες του Σπανού τους Λιχαδιώτες!! Προκλητική επιστολή "παραπληροφόρησης" του Δημάρχου...


Παρά το γεγονός οτι συνεχείς έρευνες πιστοποιούν οτι "το νερό και στα δύο δίκτυα είναι ρυπασμένο" ο Δήμος αδιαφορεί προκλητικά με την ανοχή της Περιφέρειας!


Πριν λίγες μέρες ο Κοτζιάς διακίνησε έγγραφο προς τους κατοίκους της περιοχής με την οποία κάνει το άσπρο-μαύρο παρά το γεγονός οτι "το τελευταίο έγγραφο του Επόπτη Υγείας είναι σαφές και δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις!!

Δείτε την επιστολή Κοτζιά...


Δείτε τι λέει η τελευταία επιστολή-οδηγία του Επόπτη Υγείας

https://www.eviatoday.news/2021/01/blog-post_90.html

Παρά το γεγονός των συνεχών "εντολών" του Επόπτη Υγείας και της προκλητικής αδιαφορίας του Δημάρχου να συμορφωθεί πρός αυτές, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ εις βάρος του Δήμου!!!

Πλέον μονόδρομος ειναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ από τους κοινοτικούς συμβούλους αλλά και πολίτες για να υποχρεωθεί ο Δήμος ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΡΥΠΟΓΟΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!

Ταυτόχρονα ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ (όπως έχουμε επισημάνει εξ αρχής) ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ (Δήμου και Περιφέρειας) και ΑΓΩΓΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου