ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Β. ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ "Σε Περιφέρεια και Δήμο αποδίδει ευθύνες για την εξάπλωση του ιού"!! (ακούστε)


Θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για τη διασπορά του κορωνοϊού στο Δήμο Χαλκίδας και το γεγονός ότι μπήκαμε στο κόκκινο.

Αυτό επισημαίνει η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, η οποία μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για τη σύγχυση και απόγνωση που επικρατεί στην αγορά.

"Βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων σε μεγάλες επιχειρήσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, αλλά τελικά αυτοί που την "πληρώνουν" είναι οι έμποροι των μικρών επιχειρήσεων", υποστήριξε μεταξύ άλλων και τόνισε πως "Στις μεγάλες βιομηχανίες με τα πολλά κρούσματα θα έπρεπε να αποδοθούν ευθύνες και να γίνεται αυστηρότερος έλεγχος".

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου