ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Στα .."κόκκινα" το Νοσοκομείο Χαλκίδας!! "Φράκαρε" από τα κρούσματα covid-19!! (ακούστε)


Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με τα κρούσματα κορονοιού να αυξάνονται και να αναζητούνται νέοι χώροι για να τα φιλοξενήσουν, ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες για ανακοίνωση lockdown το Σάββατο!


Η υπεύθυνη για θέματα covid-19 Κατ. Περλεπέ μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο (στο ΡΑΔΙΟ1) για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αποκαλύπτοντας οτι "μόνο το μισό προσωπικό έχει εμβολιαστεί" με αποτέλεσμα να αποτλούν κίνδυνο για την διάδοση του ιού.

Ακούστε τι είπε...


Παρέμβαση του Κώστα Μαρκόπουλου για τις ευθύνες που υπάρχουν "εκτός Νοσοκομείου" από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας που είναι ...παντελώς απούσες!!

Ακούστε τι λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου