ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ "Υποκρισία και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα από τον Περιφερειάρχη"!! (ακούστε)


"'Οπως ενημερωθήκαμε τόσο από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου όσο και από τη Γραμματεία, το Ψήφισμα δεν στάλθηκε στα αρμόδια υπουργεία και τις αρμόδιες αρχές. Μάλλον αξιοποιήθηκε για εσωτερική κατανάλωση και εκτόνωση των πιέσεων που άσκησε σύσσωμη η μειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου."


Αυτό μεταξύ αλλων απάντησε στα ερωτήματα του Μάνου Παπαμακάριου ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με αφορμή τα ερωτήματα που εθεσε στον Φάνη Σπανό.

"Άλλη μια φορά η περιφερειακή αρχή συμπεριφέρεται ως «μωρή παρθένα», άλλη μια φορά δεν ήξερε, άλλη μια φορά δεν ενημερώθηκε, άλλη μια φορά δεν πρόλαβε, άλλη μια φορά εξαπατήθηκε!" τόνισε με νόημα ο Αναγνωστάκης!

"Μόνο με προσφυγή στο ΣτΕ μπορεί να προσβληθεί η απόφαση της Διυπουργικής, αλλά για αυτό ουτε κουβέντα από τον Σπανό" σχολίασε ο Δ. Αναγνωστάκης!!

Ακούστε τι είπε....ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου