Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Θ. ΚΑΛΑΒΡΗΣ πρός Ψαθά "....για να εξυπηρετήσετε κάποιους που η πλημμύρα απλώς πέρασε δίπλα τους;" (ακούστε)


Και νέο .."στραπάτσο" για τον Γιώργο Ψαθά, αυτή την φορά "για τα 600ρια των πλημυροπαθών"!!

Με προσφυγή του ο Θανάσης Καλαβρής ενημερώνει ότι "μετά από σχετική προσφυγή ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η απόφαση του Δήμου να αποκλείει δικαιούχους που είχαν υπόγειο κατοικία", και τώρα πλέον "ο Δήμος πρέπει να βρεί χρήματα να τους αποζημιώσει!!

Ακόμη στην επιστολη του ο Θαν. Καλαβρής αφήνει σοβαρό υπονοούμενο γράφοντας χαρακτηριστικά "εσείς και οι σύμβουλοι σας όπως αποδείχθηκε με την προσφυγή μου, ερμηνεύατε τις Υπουργικές Αποφάσεις με σαφήνεια, προσοχή και προς όφελος όλων των συμπολιτών σας ικανοποιώντας τις ανάγκες των πραγματικά πληγέντων και όχι σπαταλώντας χρόνο για να εξυπηρετήσετε κάποιους που η πλημμύρα απλώς πέρασε δίπλα τους.

Ακούστε τι λέει ο Γιάννης Καλαβρής για την υπόθεση....



Δείτε την....
Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΗ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Αξιότιμε κ Δήμαρχε

Με την προηγούμενη ανοικτή επιστολή μου με την οποία σας επισήμαινα ότι η απόφαση της Δημοτικής Αρχής με την οποία απορρίψατε τόσο το αίτημα το δικό μου όσο και πολλών άλλων συμπολιτών μας για τη χορήγηση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών ποσού εξακοσίων (600) ευρώ, λόγω της πλημμύρας σε υπόγειους χώρους ενιαίους με την κύρια κατοικία ήταν άκυρη λόγω εσφαλμένης (;) και πρόχειρης ερμηνείας σας κάνω γνωστά τα παρακάτω:

Μετά την απορριπτική απόφαση σας, έχοντας την ευχέρεια λόγω της ιδιότητας του γιού μου δικηγόρου Ιωάννη Καλαβρή, δυνατότητα που δεν είχαν πολλοί πάσχοντες συμπολίτες μας, προσέφυγα στα αρμόδια δικαστικά όργανα που ελέγχουν τις αποφάσεις των Δήμων για ακύρωση της.

Έτσι η Επιτροπή του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 Νομού Ευβοίας – Βοιωτίας στην οποία προεδρεύει δικαστικός λειτουργός ακύρωσε την απόφαση σας με την υπ΄αριθ΄94/2020 /2-2-2021 πράξη της.

Μετά από αυτό λοιπόν παύει να ισχύει η απορριπτική σας απόφαση και πρέπει να καταβληθεί το ποσό των εξακοσίων ευρώ σε κάθε πληγέντα δικαιούχο.

Ξεκάθαρα λοιπόν φαίνεται ότι η προηγούμενη επιστολή μου δεν αποτελούσε μικροκομματική ενέργεια όπως είχατε επικαλεστεί αλλά πράξη ουσίας και υπευθυνότητας.

Τελειώνοντας επειδή είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσετε και πάλι να μειώσετε την προσπάθεια μου και να αμαυρώσετε την αντικειμενικότητα των ενεργειών μου επικαλούμενος την εκ των υστέρων Υπουργική Απόφαση με την οποία ξεκάθαρα χορηγείται πλέον το επίδομα αυτό σε όλους όσοι επλήγησαν στα υπόγεια τους στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων , σας τονίζω ότι η απόφαση αυτή θα ήταν εκ περισσού και δεν θα χρειαζόταν εάν εσείς και οι σύμβουλοι σας όπως αποδείχθηκε με την προσφυγή μου, ερμηνεύατε τις Υπουργικές Αποφάσεις με σαφήνεια, προσοχή και προς όφελος όλων των συμπολιτών σας ικανοποιώντας τις ανάγκες των πραγματικά πληγέντων και όχι σπαταλώντας χρόνο για να εξυπηρετήσετε κάποιους που η πλημμύρα απλώς πέρασε δίπλα τους.

Ψαχνά 6-2-2021
Με εκτίμηση
Αθανάσιος Καλαβρής
τ. Δημοτικός Σύμβουλος- τ. Αντινομάρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου