ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Δ. ΤΣΟΥΛΗΣ "Η περιοχή των Στύρων απο τουριστική θα γίνει βιομηχανική."


Την απόγνωση της τοπικής κοινωνίας μετέφερε με το λόγο του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν.Στύρων Δημήτρης Τσούλης.


Μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για τη διυπουργική απόφαση που εγκρίνει οκτώ αιολικά πάρκα στην Εύβοια, τα τέσσερα εκ των οποίων στα νότια του νομού.

"Μπροστά σ' αυτό το βιομηχανικό τσουνάμι που έρχεται, οι βουλευτές είναι εξαφανισμένοι. Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της περιοχής, που έτσι κι αλλιώς είναι κορεσμένη. Απο τουριστική θα γίνει βιομηχανική. 
Ήδη έχουμε 411 εγκαταστημένες ανεμογεννήτριες, 133 με άδεια εγκατάστασης και 160 με άδεια παραγωγής. Απ' αυτές οι 65 αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Στύρων, μια παραθαλάσσια, τουριστική περιοχή", δήλωσε ο κ.Τσούλης, τονίζοντας πως οι πολίτες είναι έτοιμοι να βγούν στο δρόμο.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου