Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Τι θα κάνει ο Τράγκας στην πολιτική ως πολιτικός; Εδώ σε θέλω.


Ο Τράγκας αποφάσισε να την πέσει στην πολιτική. Μια ζωή με την πολιτική ασχολείται ο Γιώργος, αλλά ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά, σε κανάλια και ραδιόφωνα. Σε δικής τους ιδιοκτησίας ΜΜΕ ή άλλων. 

Η απόφαση του είναι να εκτεθεί και ως πολιτικός, όχι μόνο να εκτίθεται στη δημοσιογραφία. Και, μάλιστα, να κατεβεί στις εκλογές ως αρχηγός κόμματος. Ως ιδιοκτήτης κόμματος, δηλαδή.

Έτσι είναι. Ο αρχηγός κόμματος είναι στην πραγματικότητα ιδιοκτήτης του. Αυτός, μάλιστα, που φτιάχνει το μαγαζί από την αρχή, αυτουνού κι αν είναι περιουσία το κόμμα. Ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας σήμερα είναι, αύριο δεν είναι στο κόμμα τους. Κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση τους αύριο, μεθαύριο. Ενώ το προσωπικό κόμμα αν το παρατήσει ο ιδιοκτήτης του περνάει στην Ιστορία.

Τι θα κάνει ο Τράγκας στην πολιτική ως πολιτικός; Εδώ σε θέλω. Ρωτάω τι ψάρια θα πιάσει, πόσο τα εκατό στις εκλογές. Ένα τα εκατό, τρία, εννέα ή παραπάνω; Δεν ρωτάω αν το κόμμα Τράγκα θα παίξει κάποιο ρόλο σημαντικό. Με τις πρώτες δηλώσεις του αρχηγού το πράμα φάνηκε. Από μακριά κάνει μπαμ. Μια από τα ίδια ο Γιώργος. Παλαιοκομματικός του κερατά.

Ελάτε μαζί μου, ζήτησε από την πελατεία, όποιος κι αν είστε. Δεξιός, αριστερός, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να δηλώσετε συμμαχητής μου. Κάτι μεταξύ Τσίπρα και Βελόπουλου το κάλεσμα Τράγκα που βάπτισε υπαρχηγό βετεράνο πολιτικό που έχει περάσει σε 5-6 κόμματα και είναι κι αυτός αρχηγός κόμματος.

Στα σίγουρα πάει ο Τράγκας και ό,τι πιάσει τώρα που καίνε τα κάρβουνα. Δεν λέει είμαι κάτι καινούργιο, αλλά είναι ένας άλλος Λεβέντης των κεντρώων και Θεοδωράκης του Ποταμιού που δεν φτούρησαν. Η μπούκα του Τράγκα μόνο για ένα πράγμα αξίζει να συζητηθεί. Ποιο θα είναι το ποσοστό του στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου