Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Χαλκίδας! Νέες φυλακές δίπλα στο νέο Νοσοκομείο και εντός της πόλης!! Νά πάρουν θέση ολοι τώρα....


Τί λένε βουλευτές, Περιφέρεια και Δήμος για τα "νέα προεκλογικά σχέδια" της Σοφίας Νικολάου;


Μετά το .."φιάσκο" της ...δωρεάς από την Μητρόπολη οικοπέδου του οποίου ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ (το είχαμε πει από τότε) αλλα και ΔΑΣΙΚΟ, η Γενική Γραμματέας Σοφία Νικολάου επανέρχεται με ένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για την πόλη της Χαλκίδας!!




Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας που κάνει δημόσιες σχέσεις της Νικολάου "επ' αμοιβή" μας ενημερώνει οτι:

"Έγινε αυτοψία, από τον κ. Κώστα Χριστόλογλου ο οποίος εκπροσωπεί την κ. Σοφία Νικολάου, στελέχη της ΜΟΜΚΑ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας, στο οικόπεδο όπου θα γίνει η μετεγκατάσταση των φυλακών Χαλκίδας.
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr σύσκεψη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας στην οποία θα συμμετείχει ο κ. Κώστας Χριστόλογλου εκπροσωπώντας την κ. Σοφία Νικολάου, στελέχη της ΜΟΜΚΑ όπου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας συζήτησαν για την μετεγκατάσταση του Κέντρου Κράτησης Χαλκίδας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Αμέσως μετά τη σύσκεψη έγινε αυτοψία, από τον κ. Κώστα Χριστόλογλου ο οποίος εκπροσωπεί την κ. Σοφία Νικολάου, στελέχη της ΜΟΜΚΑ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας, στο οικόπεδο όπου θα γίνει η μετεγκατάσταση των φυλακών Χαλκίδας.
Το οικόπεδο βρίσκεται πλησίον του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, εκτός αστικού ιστού και πλησίον της πόλης."

Φαίνεται οτι η κα Νικολάου, η οποία θέλει πάσει θυσία να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας της Εύβοιας (λέει οτι κατάγεται από την περιοχή της Κύμης ενας ...προπάπος της), εκμεταλευόμενη την θέση της παίζει μικροπολιτικά παιγχνίδια εις βάρος της πόλης!!

Αν σε ολο αυτό το .."νέο σενάριο" το οποίο διακινείται παραπολιτικά και χωρίς καμμία επίσημη ανακοίνωση της Γεν. Γραμματέως συμμετέχουν Περιφερειάρχης, Δήμαρχος και οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να πάρουν άμεσα θέση δημοσίως!!

Συμφωνούν με την κατασκευή "Νέων Φυλακών πάλι εντός του κοινωνικού ιστου της πόλης;"

Συμφωνούν σε αυτό το νέο ...έγκλημα εις βάρος της Χαλκίδας, δίπλα στο νέο Νοσοκομείο;

Περιμένουμε ...απαντήσεις, και θα επανέλθουμε!!!

Δείτε μερικές ..πρώτες αντιδράσεις από τους πολίτες....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου